NIEUWS EN ACTIVITEITEN

Wilde bijen in de stad

Donderdag 13 december 2018 De Bijenhoudersvereniging Utrecht e.o. en De Vereniging Ecologisch Tuinenpark De Driehoek organiseren samen een avond met als thema Wilde bijen in de stad.

Download hier de uitnodiging en informatie.


Kerststukjes maken voor senioren

Vrijdag 14 december 2018 - Kerststukjes maken voor senioren: een samenwerking tussen Vereniging Ecologisch Tuinenpark De Driehoek en De Zonnebloem.

Download hier de poster. 


Vers uit de tuin

Tijdens de laatste OVU-bijeenkomst is in het kort informatie over Vers uit de Tuin gegeven; het ruil- en deelplatform voor moestuinders en buurtgenoten. Een aantal van tuinverenigingen gaf aan graag een deel-krat van Vers uit de Tuin op de volkstuin neer te zetten, of een andere centrale plek, zodat ruilen en delen nog makkelijker kan.

Vers uit de Tuin komt graag een kratje afgeven. Mail hen door hier te klikken voor een kratje of andere vragen, informatie of opmerkingen.  


MAAK KENNIS MET TUINDERS VAN DE DOORDOUWERS

RTV Utrecht heeft een bezoekje gebracht aan het tuinenpark van De Doordouwers en daar 5 tuinders geïnterviewd. Dat geeft een mooi beeld van wat een volkstuinder beweegt. Klik op deze link om de filmpjes te bekijken, ze staan onder de teksten.